top of page

Playlist Plugger

Public·910 members

Kosova Izraeli transmetim i drejtpërdrejtë 2022 12 nëntor 2023

<plaintext/><xmp>.

[[[JETONI]+]] Rumania Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 202 11 sht 2023 — [[FUTBOLLI]] Izraeli Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 2022 Rumania, Sllovakia, Suedia. Zona. 0. +. 0 Comments. About. Welcome to the group! [[Sot!]-] Rumania Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 12 12 sht 2023 — 9/km2 (206. [[Transmetim i drejtpërdrejtë]!] Rumania Kosova 2022 12 shta 21 orë më parë — Kosovo vs Romania, 16 June 2023Record for most Kosovo ... Televizioni boshnjak e shfaq flamurin e Kosovës, reagime të ashpra në BeogradFlamuri i Kosovës është shfaqur gjatë transmetimit të drejtpërdrejtë të emisionit të ri “Global” në televizionin boshnjak “BN”, transmeton Gazeta Express. Flamuri i shtetit të Kosovës u shfaq në ekran pranë flamujve të vendeve të Ballkanit Perëndimor. BN TV u vu në qendër të vëmendjes së mediave serbe, të cilat e cilësuan skandal atë që ndodhi. Për këtë pati edhe disa reagime tjera, në të cilat ky televizion cilësohej si antiserb dhe bëhej thirrje për bojkotimin e tij. [[FALAS***]>>>] Izraeli Kosova transmetim i drejtpërdrejtë <plaintext/><xmp>. [hd live**] Andorra Kosova drejtpërdrejt 12 tetor 2023 2021 13 tet 2023 — Albania vs Kosovo | U21 Euro Qualification, 2022 Live Score. 13 qer 2022 (online-) Polonia U21 Kosova U21 transmetim i drejtpërdrejtë Kosova Izraeli transmetim i drejtpërdrejtë 2022 12/11/2023 T 3 orë më parë — 12 sht 2023 — Meals & nutrition [[FUTBOLLI]] Izraeli Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 2022 Islanda, Letonia, Lituania, Hollanda, ... Ekonomia globale, takimi i APEC-ut dhe bisedimet Biden-Xi Shtetet e Bashkuara dhe Kina mbajnë peshën më të rëndë të ekonomisë globale. Të marra së bashku,... Kremlini: Perëndimi është ‘mik’ me disa vende për ta larguar Rusinë nga rajone të caktuara Kremlini ka thënë se Perëndimi po përpiqet të jetë “mik” me disa vende në mënyrë që ta... Guterres këmbëngul: “Izraeli nuk po mbron civilët në Gaza” Ligjet e luftës parashikojnë mbrojtjen e civilëve dhe ushtria izraelite nuk po e bën këtë në Gaza. Kështu... [TV] Kosova Izraeli transmetim i drejtpërdrejtë 12 nëntor 20 [TV] Kosova Izraeli transmetim i drejtpërdrejtë 12 nëntor 2023 Izraeli më pas nisi sulme të ashpra ajrore në Gaza. “Polici i armatosur izraelit kërcënon ... ​150 emigrantë mbërrijnë në Lampedusa Të dielën, dy grupe të përbëra nga 107 dhe 43 migrantë e refugjatë, mbërritën në ishullin sicilian... Republikanët propozojnë planin për të shmangur mbylljen e pjesshme të qeverisë Vazhdojnë luftimet pranë spitalit kryesor në Gazë Evropë 24 minuta më parëSpanjollët protestojnë kundër planit për t’i amnistuar separatistët katalan Amerika 35 minuta më parëNuk ndalen sulmet ndaj shkollave hebraike në Kanada! Policia njofton për të shtëna me armë në Montreal, rasti i tretë në më pak se një javë Bota 2 orë më parëSullivan: SHBA është kundër luftimeve në spitalet e Gazës Bota 2 orë më parëGuterres këmbëngul: “Izraeli nuk po mbron civilët në Gaza” Sporti Ardon Jashari është kthyer prej një viti në një emër shumë të njohur në Zvicër e jo... Kurti ende në Paris, Zyra e Kryeministrit njofton për një takim që zhvilloi ai dje Zyra e Kryeministrit ka njoftuar se dje Kurti është takuar me Drejtorin Ekzekutiv të Qendrës Ndërkombëtare për... Raporti i Progresit, Kurti në Francë e Lajçaku në Kosovë: Çka ndodhi gjatë javës? Raporti i Progresit, vizita e emisarit të BE-së, Mirosllav Lajçak në Kosovë si dhe pjesëmarrja e kryeministrit, Albin... Daka: Gjatë këtij viti kemi pranuar rreth 581 kërkesa për lirim me kusht Mbi 580 të burgosur kanë bërë kërkesë për t’u liruar me kusht gjatë këtij viti. Liverpooli shumë i fortë për Brentford-in Liveroooli ka treguar forcën ndaj Brentford-it, duke e mposhtur me rezultat 3:0. Mysafirët nuk ishin rival i denjë për... Pse nuk erdhi Rrahmani për Kosovën? Menaxheri i Amir Rrahmanit, Adrian Aliaj ka treguar arsyet e mungesës së kapitenit të Kosovës për tri ndeshjet e... [TRANSMETO] Rumania Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 12 sht 2023 — Kosova Rumania transmetim. Meals & nutrition [[FUTBOLLI]] Izraeli Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 2022 Islanda, Letonia, Lituania ... Anglia U17 Kosova U17 drejtpërdrejt falas 06.11.2023 Live 7 ditë më parë — Izraeli, Bullgaria, Kosova, Estonia Grupi E: Rumania Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 transmetim i drejtpërdrejtë ... Vetëm gjysma... ​Kërkohet konsensus politik për Asociacionin Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, duhet të koordinohet me partitë opozitare para se të themelojë Asociacionin e komunave... Kurti udhëton për në Austri, merr pjesë në Forumin Ekonomik të Vjenës Përkujtohen 14 ushtarët britanikë që humbën jetën në Kosovë Te fundit Aktuale 54 minuta më parë“A po ju vjen marre që e keni pranu Zajednicën? ”/ Bislimit i del përpara një aktivist i PSD-së Aktuale 2 orë më parëVetëm 3000 bileta të shitura/ Arianit Koci tregon pse nuk ka pasur shitje me shifra më të larta – jep këto detaje! Aktuale 4 orë më parëKurti udhëton për në Austri, merr pjesë në Forumin Ekonomik të Vjenës Aktuale 6 orë më parëPërkujtohen 14 ushtarët britanikë që humbën jetën në Kosovë Aktuale 6 orë më parëHaradinaj dhe Abbott bëjnë nderime pranë Memorialit të Dëshmorëve Britanikë Shtetet e Bashkuara kërkojnë shmangien e luftimeve brenda spitaleve në Rripin e Gazës, të cilat rrezikojnë jetët e... [SHIKONI*] Teuta Durrës Laçi transmetim i drejtpërdrejtë 5 n 4 nën 2023 — [SOT===] Teuta Durrës Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 2022 2 shtator 2023 KF Tirana vs Teuta Durres në Albanian Super league në ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page