top of page

Playlist Plugger

Public·920 members

Kosova Izraeli drejtpërdrejt live 12.11.2023 TV drejtpërdrejt

Dukagjini ju mban të informuar në kohë reale me lajmet e fundit nga vendi, rajoni dhe bota.

"Të lutem ndaloje këtë. " 12. 2023 - 06:40 Netanyahu hedh poshtë thirrjet për armëpushim, thotë se beteja e Izraelit kundër Hamasit, do të vazhdojë Kryeministri izraelit Benjamin Netanyahu tha të shtunën se ushtria e vendit të tij do të vazhdojë betejën kundër Hamasit në Gazë me "të gjithë forcën", duke refuzuar thirrjet në rritje ndërkombëtare për një armëpushim. Në një fjalim televiziv, zoti Netanyahu tha se armëpushimi do të ishte i mundur vetëm nëse militantët në Gazë do të lironin të gjithë personat e marrë peng gjatë sulmit të përgjakshëm të 7 tetorit. "Ne jemi të trajnuar për t'u marrë me viktima masive, por jo si kjo, " tha Ghneim, 28 vjeç. “Ne nuk kemi anestezi për të trajtuar pacientët me dhimbje të forta, pacientë me copëza në kokë ose bark, njerëz të cilëve u janë prerë krahët apo këmbët. ” Skenat alarmante nga brenda Shifas dhe spitaleve të tjera në të gjithë Gazën, kanë ndezur thirrje ndërkombëtare për një armëpushim dhe më shumë ndihma që do të lejohen të hyjnë në territorin, shtëpia e rreth 2 milionë palestinezëve, aktualisht të mbyllur për botën nga Izraeli dhe Egjipti. Grupet mjekësore jofitimprurëse në të gjithë Shtetet e Bashkuara po mobilizohen për të mbledhur fonde dhe për të dërguar ilaçe dhe furnizime në spitalet në dështim para se të jetë tepër vonë. Por me situatën në Gaza në spirale dhe me pak zgjidhje diplomatike ose humanitare në horizont, shumë shqetësohen se vonesa do të rezultojë në më shumë vdekje. "Dua t'i them botës, kjo është një krizë humanitare, ky është një gjenocid, " u lut Ghneim nga dhoma e tij e urgjencës e mbushur me njerëz. Dukagjini - www.dukagjini.com Dukagjini ju mban të informuar në kohë reale me lajmet e fundit nga vendi, rajoni dhe bota. Personeli mjekësor në Al-Shifa akuzoi Izraelin se po godet civilët me sulme pa dallim. Drejtori i spitalit Mohammed Abu Selmia tha se të shtunën se në spital ishte ndërprerë energjia elektrike. “Pajisjet mjekësore ndaluan së funksionuari. Pacientët, veçanërisht ata në kujdes intensiv, filluan të vdesin", tha ai gjatë një bisede telefonike ndërsa në sfond dëgjoheshin të shtëna e shpërthime. Ai tha se trupat izraelite po "qëllonin mbi këdo jashtë ose brenda spitalit". M. Hassan Nasrallah, udhëheqësi me ndikim i lëvizjes libaneze Hezbollah, ka thënë se grupi ka rritur ofensivën e tij kundër Izraelit javën e kaluar dhe se sulmet nga Libani jugor do të vazhdojnë, duke e përshkruar atë si një "front mbështetje". Duke iu drejtuar mbështetësve të tij për herë të dytë që nga fillimi i luftës Izrael-Hamas, ai tha se Hezbollahu – i cili konsiderohet një organizatë terroriste nga Britania e Madhe, SHBA-ja dhe të tjerët – po godiste më thellë në territorin izraelit, me armë që përfshijnë dronë shpërthyes dhe një raketë me ngarkesë eksplozivi midis 300 dhe 500 kg, raporton BBC, transmeton "Bota sot". Kosova Izraeli drejtpërdrejt 12/11/2023 7 orë më parë — (TV 5 orë më parë — Izraeli do lidhje të forta ekonomike para ambasadës – 12.04.2022 – Klan (((Sporti##))) Izraeli Kosova drejtpërdrejt live 25 mars 2023 ... ''Izraeli të mbrojë civilët'', Blinken: Shumë palestinezë janë Në dënimin më të drejtpërdrejtë të sulmeve kundër civilëve, kryediplomati amerikan tha se boll palestinezë kishin vdekur. Shtetet e Bashkuara i kanë ofruar ... LIVE: Skena alarmante në Gaza, Netanyahu nuk ‘dorëzohet’ – Hamasit i vjen në ndihmë Hezbollahu, ja çka paralajmëron shefi i tij - Bota SotAzia Nga: Bota sot Më: 12 nëntor 2023 Në ora: 06:39 Përditësuar në ora: 06:53 më 12. 11. 2023 Pamje nga Gaza 12. 2023 - 06:53 Shefi i Hezbollahut flet për sulmet ndaj Izraelit: Po godasim thellë në territorin izraelit, me dronë shpërthyes e raketa të ndryshme Nga: A. [[FUTBOLLI#]] Kosova U21 Gjermania U21 shiko live 12.09 ... Kosova U21 drejtpërdrejt live 08/09/2023 3. Kualifikimin e arritën Anglia dhe Izraeli. I rëndë edhe dështimi i Italisë. Të Kaltrit u mundën minimalisht 1-0 ... Si mund të duket mbikëqyrja e Gazës nga Izraeli pas 2 ditë më parë — Ushtria qeverisi drejtpërdrejtë me Bregun Perëndimor dhe Gazën për dekada Top News LIVE · Bota · Koment · Kosova · Rajoni · Teknologji · Auto. Ushtria izraelite konfirmoi luftimet jashtë spitalit, por admirali Daniel Hagari hodhi poshtë pretendimet se spitali ndodhej nën rrethim. Ai tha se trupat do të ofrojnë ndihmë të dielën në lëvizjen e foshnjave që ndodhen në spital dhe se zyrtarët izraelitë po komunikojnë "drejtpërdrejt dhe rregullisht" me personelin e spitalit. Ushtria izraelite thotë se Hamasi ka fshehur armë në tunelet nën spitale dhe ka ngritur një qendër komandimi nën Al-Shifa, spitali më i madh i Gazës, çka përligj sipas zyrtarëve izraelitë, sulmet ndaj tyre. Megjithatë Forcat e Mbrojtjes izraelite hodhën poshtë pretendimet se kishin goditur spitalin Al-Shifa të premten, duke akuzuar për këtë Hamasin. Sipas zyrtarëve izraelitë, militantët kishin lëshuar një raketë që kishte patur si objektiv trupat izraelite, por në fakt ajo kishte goditur sipas tyre, spitalin. Rreth 240 persona mendohet të jenë marrë peng nga grupi militant, atë ditë. Udhëheqësi izraelit tha gjithashtu se pas luftës Gaza do të çmilitarizohet dhe se kontrollin e sigurisë në këtë rajon do ta kishte Izraeli. Ndërkohë të shtunën trupat izraelite dhe militantët e Hamasit, u përfshinë në luftime jashtë spitalit më të madh të Gazës, Al Shifa. Ditët e fundit, luftimet pranë këtij spitali dhe të tjera objekteve shëndetësore janë intensifikuar ndërsa ato përballen me mungesë të energjisë elektrike e furnizime të nevojshme. Shikojeni këtu LIVE ndeshjen ndërmjet Izraelit dhe Kosovës 25 mar 2023 — https://hesgoal-tv.io/live/10318/980477/israel-vs-kosovo/?id=3 · https IzraeliKosova. Të fundit; Më të lexuarat. 23:42 Italia dhe ShBA ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page