top of page

Playlist Plugger

Public·920 members

Hajduk Split NK Varaždin prijenos 12/11/2023 Nogomet

28. lis 2023. — Rijeka Hajduk Split uživo prijen 6. lis 2023. — [TELEVIZIJA UŽIVO ... Više o nogometnom klubu NK Varaždin doznajte na mrežnoj adresi nk-varazdin.

OD 16:30 HAJDUK - VARAŽDIN Hajduk se protiv neugodnog suparnika želi odvojiti na vrhuHAJDUK u 15. kolu SuperSport HNL-a na Poljudu od 16:30 dočekuje Varaždin. Splitska momčad želi doći do pobjede koja bi je ostavila na prvom mjestu neovisno o rezultatu Rijeke i Dinama u kasnijem derbiju. Ipak, Varaždin se ove sezone nikome nije pokazao kao lagan protivnik te je uz Rijeku ekipa s najmanje poraza u ligi - svega dva. Jedan od ta dva poraza nanio mu je upravo Hajduk u šestom kolu, kada je u Varaždinu bio bolji 2:1 zahvaljujući golu Leona Dajakua pred sam kraj utakmice. Tekstualni prijenos utakmice možete pratiti na Indexu. Kovačević: Hajduk je opet prvi. U Splitu je euforija Trener Varaždina najavio je utakmicu s Hajdukom na Poljudu. Faza napada nam je bolja, zadovoljan sam kako je to izgledalo prve dvije trećine u Rijeci, ali sa zadnjom trećinom nisam nimalo zadovoljan. Pratimo statističke pokazatelje ulazaka u zadnju trećinu, i iako je u malom porastu, ali odluke i kretnje, smatramo, nisu bile nimalo dobre', otkrio je Karoglan. >> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima! >> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. (((Stream<))) Varaždin Dinamo uživo prijenos gledati 5 stude prije 7 dana — — Osijek (5) Hajduk Split (1) Dinamo Zagreb (3) Istra 1961 (8)... (NOGOMET) Hajduk Split NK Rudeš prijenos 04/11/2023 prije 20 sati — (NOGOMET) ... "Svi žele igrati, glava me boli koga staviti! " Evo gdje pratiti dvoboj Varaždina i Hajduka– Često momčad koja uđe u prvu ligu dobro odradi sezonu. To je zbog pobjedničkog mentaliteta i želje za pobjedom. Neće nam biti lagan protivnik – rekao je Valdas Dambrauskas. Ovosezonski novi prvoligaš Varaždin u trećem kolu SuperSport HNL-a danas od 21 sat dočekuje Hajduk. 'Varaždin igra možda i najrasterećenije u ligi. Igra ofenzivan i lijep na oko nogomet. Očekujem jako tešku utakmicu, momčad su koja je i Dinamu oduzela bodove', kaže trener Hajduka Mislav Karoglan i dodaje: Rijeka - Hajduk, 2. 10. 2022. Autor: Damir Skomrlj 'Kalika nema zbog kartona dok su i dalje zbog ozljeda odsutni Grgić, Nikola Kalinić i Čolina. Treba se postaviti s pravim planom. Varaždinci igraju zanimljivo, imaju golmana na 30 metara, jedini su u ligi koji igraju tako visoko s njim. Trebamo ih stisnuti i pokušati se nametnuti kroz posjed i ofenzivnu igru. – Jako sam zadovoljan, vidi se da je konkurencija u momčadi sve veća. Mi smo u stvaranju pa se igrači bore za svoje mjesto i svi hoće igrati. To me veseli kao trenera. Tako da me glava boli koga staviti u početni sastav. Moramo pogoditi sa 16 igrača i svi moraju biti pravi. Trener Splićana ovako govori o protivniku: – Često momčad koja uđe u prvu ligu dobro odradi sezonu. Neće nam biti lagan protivnik – rekao je Valdas Dambrauskas. - Dva tjedna bez utakmica su previše s obzirom na vremenske prilike. Jedva čekamo utakmicu u Varaždinu. Trebamo uhvatiti ritam, a za to nam trebaju utakmice svakog tjedna. I dok se u Splitu nećkaju jer gotovo dva tjedna nisu odigrali ligašku utakmicu, u svlačionici Varaždina nema opterećenja. – Veselimo se utakmici, pogotovo nakon pobjede u Puli. Tamo smo baš dobro odigrali. Ne želim stvarati pritisak na momčad, već se veselimo utakmici pred punim stadionom. Pripremit ćemo se da budemo dobar takmac i da pokušamo nešto napraviti. Sve cijenimo i poštujemo, ali nikoga se ne bojimo – rekao je trener Varaždinaca Mario Kovačević koji je stanje svoje momčadi provjerio u prijateljskoj utakmici protiv prvoligaša iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Sharjah FC. Evo gdje gledati jedinu današnju utakmicu 12. kola SuperSport HNL-a; Varaždin dolazi Hajduku u gosteSubota nam donosi samo jednu utakmicu 12. kola SuperSport HNL-a. Drugoplasirani Hajduk na Poljudu dočekuje Varaždin (19. 05 sati, MAXtv, MAXSport 1) U prvom međusobnom susretu, igranom 30. srpnja, Varaždinci su na svom terenu namučili 'bile'. Hajduk je opasno 'visio', spašavao ih je raspoloženi golman Sentić, a utakmicu je s dva gola prelomio Marko Livaja. Da, Hajduk je tada slavio 2:0, no Varaždinci su sada odlučni u namjeri da na Poljudu pokušaju iznenaditi. Imaju i plan... 'Teško je čuvati igrače kakav je Livaja, to su velemajstori. NK Varaždin | Varazdin Danas u 16:30 očekuje nas utakmica 15. kola SuperSport HNL-a protiv HNK Hajduka. Sretno dečki! #nkvarazdin #ovojenasgrad. Iako ponavljam, on je velemajstor posebno u šesnaest metara, a mi ćemo zato morati biti oprezni i duplirati ga, otkrio je trener Varaždinaca Mario Kovačević i dodao: Varaždin - Istra 1961, SuperSport HNL, 30. 9. 2022. Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak 'Kad igramo protiv Hajduka na Poljudu, i to još kao novi u ligi, moramo se prvo znati obraniti i onda osjetiti trenutak ako bude prilika za protunapad. Slično je bilo i u prvoj utakmici, kada smo ih iznenadili s visokim napadom, a i dobar posjed smo imali. Normalno, da će možda biti najviše trenutaka kada će Hajduk nas pritiskati, jer igraju doma pred svojim navijačima. Zato se moramo znati obraniti, ali želimo i moramo biti i opasni po Hajdukov gol. Ne samo protiv Hajduka, nego tako trebamo igrati protiv svih. ' Varaždin neće biti kompletan, zbog kartona neće igrati Teklić i Herrera, a još su ozlijeđeni Pellumbi i Urata Ba i Perić. No, Hajduk na Poljudu ne zna za prvenstveni poraz čak 11 utakmica u nizu. To ipak nije razlog za opuštanje. Hajduk Split U19 vs NK Varazdin U19 Rezultat uživo Hajduk Split U19 vs NK Varazdin U19 rezultat uživo (i video prijenos uživo) započinje 2023/10/06 u 08:00:00 UTC vremenu u Croatian U19 League. Pokazao je Livaja to i na našem terenu. Međutim, ja sam zadovoljan kako smo mi odigrali prvu utakmicu. Ideja igre je opet ta da protok lopte bude dobar i da sprječavamo da lopta puno puta dođe do Livaje. Normalno je, da je nemoguće da opet lopta ne dođe do njega, jer je ekipa kvalitetna, ali pokušat ćemo smanjiti taj broj lopti. Imamo ideja, gledali smo utakmice, analizirali smo ih, tako da će igrači koji budu blizu njega biti spremni. NK Rudeš Istra uživo prijenos 11 studenog 2023 Sport 27. kol prije 24 sata — NK Varaždin Dinamo Zagreb uživo prijenos 5 studenog 2023 prije 6 dana — NK Hajduk Split NK Rudeš prijenos 04/11/2023 prije 7 dana — prijenos ... Rudeš Varaždin uživo prijenos 28.10.2023 Nogomet prije 7 sat 28. lis 2023. — Rijeka Hajduk Split uživo prijen 6. lis 2023. — [TELEVIZIJA UŽIVO Više o nogometnom klubu NK Varaždin doznajte na mrežnoj adresi nk-varazdin. Ulaznice za HNK Hajduk - NK Varaždin, 12.11.2023 u 16:30 prije 4 sata — Ulaznice za HNK Hajduk - NK Varaždin, 12.11.2023 u 16:30 u Stadion Poljud. ' Naučili su 'bili' puno iz prvog susreta u Varaždinu... 'Ako se vratimo na taj susret u Varaždinu, gdje su imali 25 udaraca na gol, a mi preživljavali, rekao bih da baš i neće biti lakše zato što neće parkirati autobus. Nogomet je kompleksan, a mi nismo najbolja momčad protiv lopte u ligi. Na tome smo dosta radili, da budemo bolja presing ekipa, ali to je proces i u nogometu treba vremena. Hajduk Varaždin uživo prijenos 12 studenog 2023 Gledati TV prije 13 sati — Hajduk Varaždin uživo prijenos 12 studenog 2023 Gledati TV prije 16 sati — NOGOMET UŽIVO: Hajduk i Varaždin igraju utakmicu 15. kola HNL-a ... NK Varazdin vs Slaven Belupo | HNL - Nogomet 7/28/2023 28. srp 2023. — Slaven Belupo vs NK Varazdin Besplatan prijenos uživo Slaven Belupo vs NK Varazdin Istaknite NK HAJDUK vs SLAVEN BELUPO 1:0 (26. kolo ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page