top of page

Playlist Plugger

Public·920 members

Kosova Izraeli shiko live 12 nëntor 2023 TV drejtpërdrejt

LIVE UPDATES. 34 MINUTA ME PARE LIVE UPDATES A.B. LUFTA/ Sirenat bien në ... Newsroom 8 | FJONA ÇELA: MEDIAT OPOZITARE U DISKRIMINUAN. Shiko video te tjera.

Futboll Siguria maksimale para ndeshjes Kosova – Izrael Kosova dhe Izraeli do të përballen në kuadër të rrethit të tetë kualifikues në Euro 2024. Dardanët... Të fundit Futboll 7 minuta më parë Manchester Utd i gatshëm ta blejë yllin e Sportingut Bota 12 minuta më parëVdes ish-diplomati i lartë çek Karel Schwarzenberg Futboll 14 minuta më parëFanella e tij tërboi serbët në Botëror, polemika për shqiptarin tani në Zvicër! Kjo është arsyeja Politika 21 minuta më parë“KFOR në gatishmëri”, ekspertët zbardhin prapaskenat e deklaratës së Scholz: Ja paralajmërimi për shqiptarët Futboll 22 minuta më parëSiguria maksimale para ndeshjes Kosova – Izrael Agron Shabani Populli (kombi), shteti, politika dhe formulat ose ekuacionet e komplikuara të bukurisë dhe dashurisë Faton Mehmeti Azgan Haklaj Kritarkia (Kritokracia) e Spakut do ta shembë republikën e triumviratit dhe moboklacinë (oklokracinë) e Bermudës! Sherif Ramabaja Kush mund ta bind Kosovën se me Asociacionin nuk do të udhëheqin “Listat Serbe”? Djali që shihni në foto është Esmerald Nika, 25-vjeçari i cili humbi... Liverpooli shumë i fortë për Brentford-in Liveroooli ka treguar forcën ndaj Brentford-it, duke e mposhtur me rezultat 3:0. Mysafirët nuk ishin rival i denjë për... Pse nuk erdhi Rrahmani për Kosovën? Menaxheri i Amir Rrahmanit, Adrian Aliaj ka treguar arsyet e mungesës së kapitenit të Kosovës për tri ndeshjet e... Xhaka standard, Leverkusen nuk ndalet Bayer Leverkusen regjistroi fitoren e shtatë radhazi në kampionat, ndërsa ky ishte suksesi i 12-të në të gjitha... Lewandowski përmbys Alavesin Barcelona mori fitoren e dytë radhazi në La Liga. Kampionët në fuqi të Spanjës, triumfuan me përmbysje 2-1 në... Shiffrin ngadhënjen në sllallom Kosova - Izraeli, bastet befasojnë me koeficiente Futboll 24 minuta më parëGarcia pritet të shkarkohet pas humbjes ndaj Empolit Futboll 26 minuta më parëLewandowski përmbys Alavesin Diaspora NEW YORK/ NEW JERSEY: Zgjedhjet e përgjithshme speciale në SHBA/Nju-Jork dhe Nju-Xhersi, kan përfunduar, ndërkohë që... Bota SotPolitika “Izraeli në Kosovë”, merren masa të rrepta siguria para ndeshjes së madhe – ekspertët bëjnë thirrje për kontrolle të shtuara... Politika Eksperti amerikan zbulon pse po mbahet fshehtë drafti i Asociacionit dhe jep paralajmërimin e keq për Vuçiqin Profesori dhe... Aktuale Vetëm 3000 bileta të shitura/ Arianit Koci tregon pse nuk ka pasur shitje me shifra më të larta – jep këto detaje! Avokati Arianit Koci... SpaceX do të ketë vlerë rreth 500 miliardë dollarë deri në vitin 2030 Kompania SpaceX e Elon Musk do të ketë vlerë rreth 500 miliardë dollarë deri në vitin 2030, tha investitori miliarder... Shkencëtarët zbulojnë vrimën e zezë më të vjetër deri më sot Shkencëtarët kanë zbuluar vrimën e zezë më të vjetër deri më tani, një hapësirë kozmike e... iPhone 16 Pro do të zgjidhë problemin e shumë e njerëzve që posedojnë një iPhone 15 Pro Max Iphone 14 Pro Max dhe ai 15 Pro Max janë modelet më të shitura të Apple, kjo për shkak të veçorive më... Me emër e mbiemër - del lista e hebrenjve amerikanë, që e ndihmuan Kosovën në kohët më të vështira Veprimtari i njohur shqiptar... Opinione Pse po i “djeg” Vlora Çitakut sa herë që përmendet Hashim Thaçi? Çdo herë që ish padroni i saj Hashim Thaçi përmendet për bëmat e tija jo... Bota Vdes ish-diplomati i lartë çek Karel Schwarzenberg Ish-ministri i Jashtëm i Republikës së Çekisë, Karel Schwarzenberg – njëri prej figurave kryesore të... Azia LIVE: Luftë e ashpër në Gaza/ Ky është veprimi i fundit nga Hamasi – SHBA ka këtë paralajmërim! Autoriteti i Përgjithshëm për Kalimet dhe... Evropë LIVE: Tensionet po vazhdojnë/ Kremlini nuk ndalon, deklarohet përsëri për Perëndimin – ja detajet e fundit Kryetari i... Ademi takohet me homologun nga Izraeli: Kosova është 17 orë më parë — Kosova Izraeli shiko live 12 nëntor 2023 LIVE UPDATES. 34 MINUTA ME PARE LIVE UPDATES A.B. LUFTA/ Sirenat bien në . Ai ka thënë se partnerja e tij i jep... “Si këlysh”, Linda degradon me fjalë për këtë banor Fjalët për Blerandon, Linda akoma nuk është duke i ndalur. Ajo në një moment i ka thënë Albës se ai... Deklarata për Shkurte Fejzën, kompozitori “Mora fjalë” rrëfen i përlotur prapaskenat e këngës “Mora fjalë” është bërë një himn i... Linda vazhdon të flasë për çështjen me Bleron, ndërhyn Azemi Banorja e Big Brother VIP Kosova, Lindita Halimi ka vazhduar të flasë për çështjen me Bleron. Ajo ka vazhduar... Mediale Vip 41 minuta më parëShefi i famshëm i kuzhinës bëhet baba për herë të 6-të, postimi i veçantë pas lindjes së djalit: Brigada Ramsay! Life style 1 orë më parë​S’doni të mbani inat ndaj tyre: Këto janë shenjat më ‘të këqija’ të zodiakut Life style 1 orë më parë​A flini me ngrohjen ndezur? Ekspertët shpjegojnë pse kjo nuk është një ide e mirë Mediale Vip 2 orë më parëZbulohet se kur mund ta shihni në kinema filmin e Bora Zemanit dhe Donald Veshajt Mediale Vip 3 orë më parëBlero i dashuruar marrëzisht: Jam 45-vjeçar edhe s’e spjegoj dot atë që ndjej Life style Sapo temperaturat të bien rreth zeros, gjithçka që duam të bëjmë është të ndezim nxehtësinë... Vetëm gjysma... ​Kërkohet konsensus politik për Asociacionin Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, duhet të koordinohet me partitë opozitare para se të themelojë Asociacionin e komunave... Kurti udhëton për në Austri, merr pjesë në Forumin Ekonomik të Vjenës Përkujtohen 14 ushtarët britanikë që humbën jetën në Kosovë Te fundit Aktuale 54 minuta më parë“A po ju vjen marre që e keni pranu Zajednicën? ”/ Bislimit i del përpara një aktivist i PSD-së Aktuale 2 orë më parëVetëm 3000 bileta të shitura/ Arianit Koci tregon pse nuk ka pasur shitje me shifra më të larta – jep këto detaje! Aktuale 4 orë më parëKurti udhëton për në Austri, merr pjesë në Forumin Ekonomik të Vjenës Aktuale 6 orë më parëPërkujtohen 14 ushtarët britanikë që humbën jetën në Kosovë Aktuale 6 orë më parëHaradinaj dhe Abbott bëjnë nderime pranë Memorialit të Dëshmorëve Britanikë Shtetet e Bashkuara kërkojnë shmangien e luftimeve brenda spitaleve në Rripin e Gazës, të cilat rrezikojnë jetët e... Kurti ende në Paris, Zyra e Kryeministrit njofton për një takim që zhvilloi ai dje Zyra e Kryeministrit ka njoftuar se dje Kurti është takuar me Drejtorin Ekzekutiv të Qendrës Ndërkombëtare për... Raporti i Progresit, Kurti në Francë e Lajçaku në Kosovë: Çka ndodhi gjatë javës? Raporti i Progresit, vizita e emisarit të BE-së, Mirosllav Lajçak në Kosovë si dhe pjesëmarrja e kryeministrit, Albin... Daka: Gjatë këtij viti kemi pranuar rreth 581 kërkesa për lirim me kusht Mbi 580 të burgosur kanë bërë kërkesë për t’u liruar me kusht gjatë këtij viti. VIDEO/ Evakuohen 40 studentë shqiptarë në Tiranë, i [TV] Kosova Izraeli transmetim i drejtpërdrejtë 12 nëntor 2023 Izraeli më pas nisi sulme të ashpra ajrore në Gaza. “Polici i armatosur izraelit kërcënon ... Besa Tafilaj-Pinchotti, e “takimit të madh të Tiranës”, në Shtëpinë e Bardhë, në Ditën e Veteranëve 1. Shqiptaro-amerikania e mirënjohur, nga Deçani i Kosovës dardane, BESA TAFILAJ - PINCHOTTI në Washington D. C., Drejtore... Florentina Elena Pop dhe universi i dashurisë Fjala e bukur poetike rumune u gjurmua edhe në këto komunitete bashkëkohore. Në themelet e panteonit të modernitetit poetik... Atentati ndaj shqiptarit, zbardhen detaje tronditëse dhe dalin pamjet - si u vra në sy të gruas? Zbardhen të tjera detaje në lidhje me... Spitali nuk i hapi dyert, detaje nga vrasja e Arjan Rizajt në Ekuador, ndërroi jetë në një klinikë private Detaje të tjera janë bërë me dije nga vrasha e Arjan Rizajt në Ekuador. Në momentin e atentatit Rizaj ka qenë... Minutat e mbuluara me mister, kush e vrau shqiptarin Klaudio Myrtaj, “zhduket” arma e krimit Tragjike në Greqi, 45-vjeçari shqiptar bie nga pema e ullirit dhe ndërron jetë Diaspora 32 minuta më parë​Sami Islami zgjidhet kryetar i Degës së PDK-së në Francë Amerika 3 orë më parëSHBA/ Historike: Pesë shqiptarë fitojnë në zgjedhjet e përgjithshme speciale në New York dhe New Jersey Zvicra 5 orë më parëVepër kushtuar Gjergj Kastriotit botuar në Zvicër Diaspora 8 orë më parëMinutat e mbuluara me mister, kush e vrau shqiptarin Klaudio Myrtaj, “zhduket” arma e krimit Diaspora 11 orë më parëTragjike në Greqi, 45-vjeçari shqiptar bie nga pema e ullirit dhe ndërron jetë Shkencë & Teknologji Ekspertët kanë bërë thirrje për kërkime të mëtejshme në marketingun e veturave pasi analiza e të... [transmetim i drejtpërdrejtë] Kosova Izraeli shiko live 12 n 9 orë më parë — 7 orë më parë — Kosova Izraeli shiko live 12 nëntor 2023 LIVE UPDATES. 34 MINUTA ME PARE LIVE UPDATES A.B. LUFTA/ Sirenat bien në . [[[LIVE SPORT###]^]] Shqipëria U21 Rumania U21 drejtpërdrejt Të tjera nga Futboll. Kosova-Izraeli: Masa të rrepta sigurie, mbyllen rrugë të Prishtinës · FFK sqaron deklaratën e Muriqit për kontrolle nga policia izraelite ... Si t’i fshini të dhënat personale nga interneti Megjithëse ndarja e të dhënave personale është diçka që nuk mund ta shmangim kur përdorim internetin, ju... Vespa Primavera në dispozicion edhe në versionin elektrik Evropa po heq dorë nga ndërruesi manual i shpejtësive, 70 për qind e veturave të reja të shitura kanë ndërrues automatik Auto 4 orë më parë​Tri arsye pse amerikanët nuk i kanë adoptuar me shpejtësi makinat elektrike Teknologji 4 orë më parë​Fuqia e inovacionit: Evolucioni i mahnitshëm i baterive Auto 6 orë më parëVespa Primavera në dispozicion edhe në versionin elektrik Auto 7 orë më parëShoferët e BMW-së, Subarus dhe Porsches kanë më shumë gjasa të shkaktojnë aksidente, sipas studimit Auto 9 orë më parëEvropa po heq dorë nga ndërruesi manual i shpejtësive, 70 për qind e veturave të reja të shitura kanë ndërrues automatik Showbiz Blero u ka treguar banorëve të tjerë se është shumë i dashuruar. Kosovo vs Israel Live Score and Live Stream ... Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 1 2 orë më parë — [SOT#] Polonia U21 Kosova U21 drejtpërdrejt live 08/09/2023 3. Kualifikimin e arritën Anglia dhe Izraeli.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page